Κοινωνική και κοινοτική οργάνωση της Πρέβεζας (18ο ς αι.) - Παπακώστα, Χριστίνα Ε. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2022)
Πώς η πόλη της Πρέβεζας οργανώθηκε και αναπτυχθηκε κοινωνικά και κοινοτικά κατά τον 18ο αιώνα βάσει ιστορικών αναφορών.