«Ποῦ εἶναι οἱ κουροῦνες / πού εἶδε ὁ ποιητής;» Η ποιητική σχέση της Πρέβεζας με το Νίκο Εγγονόπουλο - Μαφρέδας, Στέλιος Θ. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2022)
Ομιλία που έγινε στην Πρέβεζα, στις 23.6.2007 στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων από τη γέννηση του ποιητή Νίκου Εγγονόπουλου