Τα όρια δικαιοδοσίας Βενετών και Οθωμανών στο στόμιο του Αμβρακικού κόλπου σύμφωνα με αναφορά του Βενετού μηχανικού Santo Semitecolo στα 1729 - Βέτσιος, Ελευθέριος Λ. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2022)
Ανάλυση και παρουσίαση - βάσει πηγών - των όρια δικαιοδοσίας Βενετών και Οθωμανών στο στόμιο του Αμβρακικού κόλπου  στα 1729