Παλαιολιθικά ευρήματα στην Πρέβεζα - Μερκούρης, Πάνος Σ. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2022)
Παρουσίαση των ευρημάτων παλαιολιθικής εποχής στην περιοχή της Πρέβεζας που βρίσκονται εκτεθειμένα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Δήμου Πρέβεζας στο Νεοχώρι, με την άδεια της ΙΒ΄ Εφορείας Κλασικών και Προϊστορικών Αρχαιοτήτων (μέρος τους βρίσκεται στην κατοχή της ως άνω Εφορείας Αρχαιοτήτων)