Οι αγώνες των Ακτίων κατά το χρονικό διάστημα από το έτος 1960 έως και το έτος 1964 - Κοσκίνας, Σπυρίδων Ι. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2022)
Σύντοομη ιστορία των Ακτίων και παρουσίαση των αγώνων από το 1960έως και το 1964