Εγκαταστάσεις ελαιοτριβείου αγροικίας ρωμαϊκών χρόνων στις ακτές του Αμβρακικού κόλπου - Ντούζουγλη, Αγγέλικα (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2022)
Παρουσίαση των εγκαταστάσεων ελαιοτριβείου αγροικίας ρωμαϊκών χρόνων στις ακτές του Αμβρακικού