Εικόνες από την Κοινοβουλευτική Ιστορία της Πρέβεζας - Κούρτης, Γεώργιος Ι. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2022)
Ομιλία στη Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης στην Πρέβεζα, σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου "Πρέβεζα", στις 10 Μαϊου 2003 όπου παρουσιάστηκαν εικόνες και δραστηριότητες από την κοινοβουλευτική ιστορία της Πρέβεζας και τους πολιτικούς του Μεσοπολέμου, μιας περιόδου γεμάτης από αγώνες και αγωνία για την οικονομική ανάπτυξη του νομού μας.