Ο Δανός αρχαιολόγος Peter O. Brondsted στην Πρέβεζα - Καράμπελας, Νίκος Δ. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2022)
Το άθρο αναφέρεται στο ταξίδι του Δανού αρχαιολόγου Peter O. Brondsted και της ακολουθίας του  στην Πρέβεζα, τον Αύγουστο του 1810.