Η δασμολογική πολιτική των Βενετών στην περιοχή του Αμβρακικού κόλπου στις αρχές του 18ου αι. (Με βάση τα βενετικά αρχεία) - Βέτσιος, Ελευθέριος Λ. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2022)
Το άρθρο αναφέρεται ΄στον οικονομικό ρόλο των Βενετών στην περιοχή του Αμβρακικού κόλπου κατά τον 18ο αιώνα σύμφωνα με τα βεβτικά αρχεία.