Ιστορία του 15ου Συντάγματος Πεζικού (2ο μέρος) - Αρταβάνης, Πέτρος (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2022)
Το παρόν άρθρο αποτελέι το δεύτερο μέρος στην ιστορία του 15ου Συντάγματος Πεζικού κατά την περίοδο του ελληνοβουλγαρικού, του ελληνοϊταλικού πολέμου, των επιχειρήσεων 1946-1949 μέχρι το 2000.