Επίκτητος ο φιλόσοφος της Νικόπολης - Ντρίκος, Σπύρος (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2022)
Στόχος του παρόντος άρθρου είναι να προσφερθεί στον μελετητή της φιλοσοφίας μια προχειρη σύνοψη της ζωής και ενός τμήματος του έργου του φιλοσόφου, και να δοθεί μια ιδέα σε όποιον δεν ασχολείται με τη φιλοσοφία για το θέμα Επίκτητος.