Ιστορική σκιαγραφία της πόλης της Πρέβεζας - Βελένης, Γεώργιος (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2022)
Η παρούσα μελέτη είναι απόσπασμα από το ερευνητικό πρόγραμμα για το Κάστρο του Παντοκράτορα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Δήμου Πρέβεζας