Δαπάνες του Θεοφανείου Κληροδοτήματος για τους άπορους και καλούς μαθητές της Θεοφανείου Σχολής - Μουστάκης, Οδυσσέας (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2022)
Δαπάνες του Θεοφανείου Κληροδοτήματος για τους άπορους και καλούς μαθητές της Θεοφανείου Σχολής σύμφωνα με την εκτέλεση της διαθήκης του Αναστασίου Θεοφάνη