Οι παραδοσιακοί φούρνοι της Πρέβεζας - Καμπόλη-Μαμαλούκου, Αναστασία (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2022)
Καταγραφή, σχεδιαστική και φωτογραφική τεκμηρίωση των ποαραδοσιακών φούρνω καθώς και η παράθεση στοιχείων για την παραγωγή ψωμιού στην Πρέβεζα