Περιεχόμενα-Αφιέρωμα στον Κ. Κονοφάγο: Χαιρετισμός του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γιαννούλη; Χαιρετισμός της κόρης του Κ.Κονοφάγου κας Ι. Παπαθανασίουκαι χαιρετισμό - Βιβλιοθήκη, Δημοτική (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2022)
Περιεχόμενα τεύχους και Χαιρετισμοί του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γιαννούλη και της κόρης του Κ.Κονοφάγου κας Ι. Παπαθανασίου.