Μερικές πτυχές της επιστημονικής προσωπικότητας του Κωνσταντίνου Κονοφάγου - Παπαδημητρίου, Γ. Δ. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2022)
Ομιλία στο πλαίσο των εκδηλώσεων στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κονοφάγου στην Πρέβεζα 8-9 Μαϊου 1993