Οι κώδικες της υποταγής και της ανεξαρτησίας στη Σίβυλλα του Σικελιανού - Μπενάτσης, Απόστολος (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2022)
Εισήγηση στο Επιστημονικό Συνέδριο "Άγγελος Σικελιανός. Ένας Οικουμενικός ποιητής", Δήμος Λευκάδας, Δήμος Πρέβεζας, Φιλοσοφική Σχολή Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Λευκάδα-Πρέβεζα 26-30 Ιουνίου 1992