Πανηγυρικός - Κατσαούνης, Μιχαήλ (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2022)
Ομιλία που έγινε την 21-10-1992, για την επέτειο των 700 χρόνων από την ίδρυση της Πρέβεζας και των 80 χρόνων από την απελευθέρωσή της από τον τουρκικό ζυγό.