Η Συμπολιτεία του Ακρωτηρίου - Παπαγεωργίου, Κωνσταντίνος (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 1992)
Άρθρο που μελετά την οργάνωση των ελληνικών πόλεων (Βουθρωτό, Πάργα, Πρέβεζα και Βόνιτσα) και τον συνασπισμό τους στις αρχές του 19ου αιώνα, τη λεγόμενη Συμπολιτεία του Ακρωτηρίου.