Το παιχνίδι των αστραγάλων (τα κότσια) στην Πρέβεζα στη σύγχρονη εποχή - Τσάΐμου, Κωνσταντίνα (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 1992)
Άρθρο για το παιχνίδι των αστραγάλων (κότσια) που παίζεται στην Πρέβεζα και έχει τις ρίζες του στην αρχαία εποχή