Η Πρέβεζα: Στατιστικά στοιχεία για την Πρέβεζα (1870-1880) - Καρζής, Ανδρέας (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 1992)
Το άρθρο περιέχει στατιστικές πληροφορίες για την Τουρκοκρατούμενη Πρέβεζα μέσα από αναφορές περιηγητών και πληροφορίες