Το ψηφιδωτό δάπεδο του νότιου παστοφορίου της Βασιλικής Α' (Δουμετίου) της Νικόπολης, στο πλαίσιο της τέχνης των πρώΐμων χριστιανικών χρόνων - Παπαδημητρίου, Απόστολος Σ. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 1992)
Άρθρο για την αρχιτεκτονική της Χριστιανικής Βασιλικής Α' (Δουμετίου) της εποχής των πρώΐμων χριστιανικών χρόνων της αρχαίας Νικόπολης