Ομιλία κατά την αποκάλυψη της προτομής του Κ. Καρυωτάκη - Παπακώστας, Γιάννης (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 1992)
Ομιλία του κ. Γιάννη Παπακώστα κατά την αποκάλυψη της προτομής του ποιητή Κώστα Καρυωτάκη στις 25-1-1992, κατά την διάρκεια του συμποσίου για τον ποιητή Γιώργο Σεφέρη.