Τα Γιάννινα, ο Ελιγιά και το δίπολο "Φασισμός" και "Αντιφασισμός" του Μεσοπολέμου - Νούτσος, Παναγιώτης (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 1991)
Το άρθρο αποτελεί εισήγηση του κ. Παναγιώτη Νούτσου στο επιστημονικό συμπόσιο "Μεταπολεμικός Υπερρεαλισμός" που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα και στην Πρέβεζα στις 27-28.9.1991 και διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Δήμο Πρέβεζας.