Ο Βρεττάκος, η θάλασσα και η Πρέβεζα του Καρυωτάκη - Γκότοβος, Αθανάσιος (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 1991)
Το άρθρο αποτελεί εισήγηση του Αθανασίου Γκότοβου στο επιστημονικό συμπόσιο "Μεταπολεμικός Υπερρεαλισμός" που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα και στην Πρέβεζα στις 27-28.9.1991 και διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Δήμο Πρέβεζας.