Κώστας Προβατάς. Ο Πρεβεζάνος ζωγράφος των ναΐφ - Ντούσιας, Σπύρος (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 1991)
Άρθρο που αναφέρεται στον αυτοδίδακτο λαΐκό ζωγράφο της Πρέβεζας Κώστα Προβατά (βιογραφικά στοιχεία, συνεντεύξεις, εκθέσεις κ.α.)