Με αφορμή δύο διαλέξεις - Μουστάκης, Γεώργιος (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 1991)
Κριτική του ιστοριογράφου της Πρέβεζας Γιώργου Μουστάκη, με αφορμή δύο διαλέξεις που πραγματοποιήθηκαν στην Πρέβεζα για την Νικόπολη και την ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης.