Πρεβεζάνοι Φιλικοί και Φιλική Εταιρεία στην προεπαναστατική Πρέβεζα - Καινούργιος, Ευάγγελος (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2024)
Άρθρο του δάσκαλου Ευάγγελου Καινούργιου για την δράση της Φιλικής Εταιρείας και των Φιλικών στην προεπαναστατική Πρέβεζα