Το Ξύπνημα του λιονταριού - Κωστάκη, Αλεξάνδρα (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2024)
Α΄ Βραβείο Κατηγορίας Ενηλίκων, του ποιητικού διαγωνισμού με θέμα «Η Επανάσταση του 1821 –200 χρόνια ανεξαρτησίας», που προκηρύχθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης του 1821 από τους εξής φορείς: ● Επιτροπή 1821-2021 «Πρέβεζα 2021» ● Δήμος Πρέβεζας – Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας ● Σύλλογος «Περί Βιβλίου» ● Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Πρέβεζας, Λευκάδας, Κεφαλληνίας, Ζακύνθου.