Της λεφτεριάς η μνήμη και η λήθη - Καζαντζίδη, Δέσποινα (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2024)
Γ΄ Βραβείο Κατηγορίας Ενηλίκων, του ποιητικού διαγωνισμού με θέμα «Η Επανάσταση του 1821 – 200 χρόνια ανεξαρτησίας», που προκηρύχθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης του 1821 από τους εξής φορείς: ● Επιτροπή 1821-2021 «Πρέβεζα 2021» ● Δήμος Πρέβεζας – Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας ● Σύλλογος «Περί Βιβλίου» ● Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Πρέβεζας, Λευκάδας, Κεφαλληνίας, Ζακύνθου.