Ερωτογενές αορτικό -της ποιήσεως- τόξο: Για την ποιητική συλλογή του Σωτήρη Νούσια Ερωτικά Ποιήματα (Εκδόσεις Οδός Πανός, Αθήνα, Οκτώβριος 2020, 42 σ.) - Μπρίκος, Σπύρος (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2024)
Βιβλιοκριτική για την ποιητική συλλογή του Σωτήρη Νούσια Ερωτικά Ποιήματα (Εκδόσεις Οδός Πανός, Αθήνα, Οκτώβριος 2020,)