Αφιέρωμα στα κόμικς - Μπαζίνας, Γιώργος; Μερακλής, Μιχάλης; Σταυρόπουλος, Στα΄θης (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2024)
Τα κόμικς σαν νέα μορφή έκφρασης. Από την εκδήλωση των "Πρεβεζάνικων Χρωνικών" για τα κόμικς, που έγινε στις 26-1-1991 στη Θεοφάνειο α΄ίθουσα τέχνης, στην Πρέβεζα με ομιλητές : Τον καθηγητή λαογραφίας Παν/μίου Αθηνών Μ.Γ. Μερακλή, τον εκδότη του περιοδικού "Παρά-πέντε" Γ. Μπαζίνα και στον σκιτσογράφο Στάθη.