Πρακτικά Δημοτικών Συμβουλίων Πρέβεζας 1915-1929. Μια πρόταση για μελέτη της αστικής Κοινότητας - Αυδίκος, Βαγγέλης (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2024)
Το άρθρο αποτέλεσε ανακοίνωση του Βαγγέλη Γρ. Αυδίκου (διδάκτορα λαογραφίας) στο συνέδριο "Τα ελληνικά αρχεία στον κόσμο που αλλάζει" που έγινε στην Πρέβεζα 12-16 Σεπτεμβρίου 1990.