Αμβρακικός κόλπος - Ματσίγκου, Ευδοκία (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2024)
Ωκεανογραφικά-βιολογικά χαρακτηριστικά Αμβρακικού Κόλπου. Διαχείριση Αμβρακικού κόλπου και ευρύτερης περιοχής του (Αλιεία-Υδατοκαλλιέργεια)