Περιεχόμενα, Βιογραφικό σημείωμα Ιωάννη Λιόντου & Σημείωμα της Συντακτικής Επιτροπής - Συντακτική Επιτροπή (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2025)
Περιεχόμενα, βιογραφικό σημείωμα του Ιωάννη Λιόντου πίνακες του οποίου κοσμούν το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο του παρόντος τεύχους και Εισαγωγικό σημείωμα της Συντακτικής Επιτροπής περιοδικού Πρεβεζάνικα Χρονικά για το τεύχος 59-60