Μνήμη Γιώργου Ι. Μουστάκη - Συνέσιος, Λάζαρος (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2025)
Σύντομο ιογραφικό σημείωμα για τον σημαντικό ιστοριοδίφη της Πρέβεζας Γιώργο Μουστάκη, του οποίου άρθρα και εργασίες του έχουν δημοσιευτεί στο περιοδικό Πρεβεζάνικα Χρονικά από το 1985