'Ενα ταξίδι στην Ελλάδα 1812-13: Οδύσσεια στην Ήπειρο και μια μικρή ευχάριστη διαμον΄π στη γραφική Πρέβεζα - Βάγκνερ, Ιωάννης Μάρτιν φον; Καρζής, Ανδρέας (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2025)
Ταξιδιωτικές εντυπώσεις από την Πρέβεζα και την Ήπειρο, του Γερμανού περιηγητή Ιωάννη Μάρτιν Φον Βάγκνερ