Λέανδρος Σπαρτιώτης: o λαθρεπιβάτης της Τέχνης - Ακρίβος, Κωνσταντίνος (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2025)
Η ομιλία αυτή εκφωνήθηκε στις 21 Ιανουαρίου 2023 από τον Κωνσταντίνο Ακρίβο στην Αθήνα, στην Τεχνόπολη, αμφιθέατρο Μιλτιάδης Έβερτ, στο πλαίσιο της αφιερωματικής εκδήλωσης στον Λέανδρο Σπαρτιώτη, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Γυναικών Ηπείρου Ν. Αττικής.