Σημειώσεις για το ερασιτεχνικό θέατρο με αφορμή μια νέα ερασιτεχνική θεατρική προσπάθεια στην Πρέβεζας - Παληκίδης, Άγγελος (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2025)
Μια κριτική αποτίμηση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται το ερασιτεχνικό θέατρο σήμερα στον τόπο μας.