Οι ελληνοαλβανικές σχέσεις από το 1940 μέχρι σήμερα: Πρακτικά Λαϊκού Πανεπιστημίου Δήμου Πρέβεζας. - Γιάννης Θ., Μαλακάσης (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2025)
Πρόκειται για μαγνητοφωνημένη ομιλία, η οποία παρουσιάστηκε στα "Πρακτικά του Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Εργατικό Κέντρο στις 13-1-86. Στο τέλος της ομιλίας παρατίθεται και ο διάλογος του ομιλητή με το ακροατήριο.