Ο Αμβρακικός απειλείται: Έιδικές εγκαταστάσεις (απομάκρυνση εγκαταστάσεων καυσίμων στο Βαθύ Πρέβεζας) - ΕΤΑΝΑΜ; Θ.Μ. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2025)
Έγγραφα σχετικά με τις ειδικές εγκαταστάσεις καυσίμων που λειτουργούν στον Αμβακικό Κόλπο (απομάκρυνση εγκαταστάσεων καυσίμων στο Βαθύ Πρέβεζας)