Πρέβεζα - Παρασκευόπουλος, Γ.Π. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2025)
Περιηγητικό κείμενο για την Πρέβεζα στα τέλη του 19ου αιώνα, του δημοσιογράφου Γ. Π. Παρασκευοπούλου που έχει δημοσιευτεί στο βιβλίο του "Ταξείδια ανά την Ελλάδα", έκδοση 1895.