Από την κοινοβουλευτική ιστορία του τόπου μας - Μουστάκης, Γιώργος Ιασ. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2025)
Το κείμενο αποτελεί το 2ο μέρος του άρθρου του Γιώργου Μουστάκη με τίτλο "Από την κοινοβουλευτική ιστορία του τόπου μας".