Βασίλης Μουστάκης, ο Πρεβεζάνος λογοτέχνης: (πέντε χρόνια απ' το θάνατό του) - Συνέσιος, Λάζαρος (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2025)
Άρθρο του Λάζαρου Συνέσιο για τον πρεβεζάνο λογοτέχνη Βασίλη Μουστάκη που υπήρξε ένα από τα λαμπρότερα πνεύματα που γνώρισε ο ΄τοπος μας κατά τον συγγραφέα.