Ένα αρχαιολογικό πρόγραμμα για παιδιά στη Πρέβεζα - Παληκίδης, Άγγελος (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2025)
Το άρθρο αυτό εξετάζει την ανάγκη γνωριμίας των παιδιών με την ιστορία και τα υλικά κατάλοιπα του παρελθόντος της χώρας τους. Το πρόγραμμα επιδιώκει να φέρει σε επαφή τους μαθητές των δημοτικών σχολείων της Πρέβεζας με τον πλησιέστερο αρχαιολογικό χώρο δηλ. την αρχαία Νικόπολη.