Αναλφαβητισμός και το βιβλίο της Αης τάξης Δημοτικού - Ράπτης, Παναγιώτης (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2025)
Άρθρο που εξετάζει το θέμα του αναλφαβητισμού των μαθητών της Α' τάξης του Δημοτικού σε σχέση με το βιβλίο "Η γλώσσα μου" που διδάσκονται τα παιδιά.