Απ' τα ωραιότερα Δημοτικά μας τραγούδια: Ανάτυπο από την επιστημονική περιοδική έκδοση Ένωση Επιστημόνων Νομού Καρδίτσας "Γνώση και Γνώμη", τόμος 1987 - Κατσικοβόρδος, Ιωάννης (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2025)
Μοιρολόι από το χωριό Θεσπρωτικό (Λέλοβα) Ν. Πρέβεζας που κατέγραψε ο συγγραφέας ως φοιτητής της Φιλοσοφικής Σχολή ςΠαν/μίου Αθηνών το 1953