Βιβλιοπαρουσίαση του συλλογικού εκδοτικού έργου: Στυλιανίδης, Σ. και συνεργάτες (2014). Σύγχρονα Θέματα Κοινωνικής και Κοινοτικής Ψυχιατρικής: Για μια κριτική ανθρωποκεντρική ψυχιατρική - Ζήση Αναστασία (Psychology: the Journal of the Hellenic Psychological Society, 2017)
ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΠΕΡΙΛΗΨΗ