Παρουσίαση βιβλίων: S. Vosniadou (2008). International Handbook of Research on Conceptual Change, New York: Routledge - Βαμβακούση Ξένια; Σκοπελίτη Ειρήνη (Psychology: the Journal of the Hellenic Psychological Society, 2020)
Το βιβλίο που έχει επιμεληθεί η καθηγήτρια Στέλλα Βοσνιάδου με τίτλο International Handbook of Research on Conceptual Change συγκεντρώνει ένα μεγάλο μέρος των ερευνών που έχουν διεξαχθεί τα τελευταία 25 περίπου χρόνια στο χώρο της εννοιολογικής αλλαγής και παρουσιάζει τα πειραματικά τους αποτελέσματα και τα θεωρητικά τους συμπεράσματα. Απώτερος στόχος είναι να γίνει ευρύτερα γνωστή η έρευνα στο χώρο της εννοιολογικής αλλαγής, να ερμηνευθούν τα σημαντικότερα ευρήματα της, και να περιγραφούν οι εκπαιδευτικές εφαρμογές τους.