The WISC-III profile in children with learning disabilities - Ρότσικα Βασιλική; Βλασσοπούλου Μαρία; Ρογκάκου Έφη; Σίνη Αναστασία; Λεγάκη Λουκία; Πεχλιβανίδου Λένα; Κ. Αναγνωστόπουλος Δημήτρης (Psychology: the Journal of the Hellenic Psychological Society, 2020)
The abstract is available in the PDF